Recettes
-
Red Curry Coconut Soup
Ingredients 1 tbsp coconut oil 1 bunch garlic scapes, minced (or 2-3 large cloves garlic, minced) 2 tbsp red curry paste 1 tbsp fresh grated gin... -
Pumpkin Soup with White Beans + Leeks
Ingredients 2 cups roasted pumpkin puree (or canned) 2 tbsp olive oil 3 leeks 3 garlic cloves, minced 4 cups cooked white beans 1 tbsp minced s... -
Parsnip Squash + Pear Stew
Ingredients 4 tbsp olive oil, divided in two 600g butternut squash peeled, seeds removed and cut into pieces ½ inch thick 600g parsnip, peeled a... -
Pan Fried Daikon Buns
Makes 10 buns Ingredients For the bun dough 300g all purpose flour ¼ tsp sea salt 1 cup hot water For the filling 4 cups grated daikon, packed ... -
Sticky Onion and Turnip Tart - Adapted from Jamie Oliver
Ingredients 3 tbsp butter (I used vegan butter, you can also use regular or olive oil) 3 large sage leaves, minced 2 tbsp apple cider vinegar 2 ... -
Creamed Kale and White Beans
Ingredients 2 tbsp olive oil 1 small white onion, diced 3 cloves of garlic, minced 2 cans of white beans 1 cup cream 2 tbsp minced fresh oregano ... -
Shepherd’s Pie + Mashed Parsnip
Ingredients For the mashed parsnip 4 cups parsnip, peeled and roughly chopped ½ cup cream 2 tbsp butter ½ - 1 tsp sea salt (depending if your b... -
Soupe de courge au curry + riz copieux
Soupe de courge au curry + riz copieux Donne 4 portions Ingrédients 2 cuillères à soupe d'huile de coco 1 petit oignon blanc ou j... -
Ragoût de racine de romarin
Ragoût de racine de romarin Pour 6 à 8 portions Ingrédients 1 tasse de purée de courge (j'ai utilisé du kabocha mais n'importe quell... -
Pâtes aux poivrons rouges + Ricotta fouettée
Pâtes aux poivrons rouges + Ricotta fouettée Donne 4 portions Ingrédients Pour la sauce au poivron rouge 2 poivrons doux, hachés gro... -
Pizza aux carottes et aux courgettes
Pizza aux courgettes et aux carottes Donne une pizza de 14 pouces Ingrédients Pour la sauce tomate 1 grosse tomate 1 petit oignon... -
Pâtes crémeuses aux épinards, fenouil et champignons
Pâtes crémeuses aux épinards, fenouil et champignons Donne 3 à 4 portions Remarque : Vous pouvez utiliser du faux ou du vrai poulet dans cet...
- Page 1 sur 2
- Page suivante